burgosandbrein.com

StarTech.com Câble HDMI vers DVI-D - M/M - 1 m - connecteurs Or

4.9 (237) · € 7.50 · En Stock

Achat DVI StarTech.com Câble HDMI vers DVI-D - M/M - 1 m - connecteurs Or (HDDVIMM1M) sur LDLC, n°1 du high-tech. Câble HDMI mâle / DVI-D Single Link mâle / HDMI mâle - connecteurs Or (1 mètre).
Le câble HDMI vers DVI-D vous permet de raccorder une carte vidéo DVI-D (ou un autre appareil à sortie DVI-D) à un écran doté d'une sortie HDMI.

スターテック(StarTech.com) 1.5M DVI to HDMI Cable

StarTech.com Câble adaptateur actif DVI vers VGA - Convertisseur

MMOBIEL Câble Adaptateur HDMI vers DVI - Bidirectionnel - DVI-I

StarTech.com Câble HDMI vers DVI-D 1 m - M/M (HDDVIMM1M)

StarTech.com HDMI Male to DVI Female - HDMI to DVI-D

The HDDVIMF8IN HDMI® to DVI Cable Adapter features one HDMI male connector and one DVI-D female connector, which enables a bi-directional connection

8in HDMI to DVI-D Video Cable Adapter - HDMI Male to DVI Female

StarTech.com Câble DisplayPort vers HDMI 1m - 4K 30Hz

Connect an HDMI-enabled output device to a DVI-D display, or a DVI-D output device to an HDMI-capable display. The HDDVIMM3 3 ft HDMI to DVI-D cable enables you to connect a DVI-D video card (or other DVI-D output device) to a display that incorporates HDMI technology. The cable supports bi-directional operation that also allows the reverse configuration, delivering digital video from an HDMI-enabled output to a DVI-D capable display.

StarTech.com 3 ft HDMI to DVI-D Cable

Connect an HDMI-enabled output device to a DVI-D display or a DVI-D output device to an HDMI-capable display 1m HDMI to DVI/HDMI to DVI/1 m HDMI to

StarTech.com 1m HDMI to DVI-D Adapter Cable - M/M - HDMI to DVI-D Video Monitor Cable - High Speed HDMI Cable (HDDVIMM1M)

STARTECH Câble HDMI haute vitesse Ultra HD 4K x 2K de 1,5 m

StarTech.com Câble HDMI vers DVI-D M/M 1,5 m - Cordon HDMI vers

StarTech.com Câble USB-C vers DVI de 3m - Adaptateur Vidéo 1080p